از طلوع ـمان سالها گذشته است و آن طراوت و تازگی در رگ هامان، از بین رفته است. خورشید از اوج گذر کرده و سایه هامان این بار نه در پس، ک مقابل است. چهره هامان، آن روشنایی و برق توی آن چشم ها، و نگاهی ک به "خواست های زیادی از زندگی" معنی می شد و لب هایی ک آسان به خنده باز می شد و پاهایی ک عادت نداشت طولانی مدت، ساکن بماند همگی رفته است. عوض می شوند چیز ها، در جهتی ناخواسته و تلخ. مشکی شدم، نگاهم به زمین افتاد و موهایم خلوت شد، مثلِ لیست آرزو هایم. و سایه ای ک از مقابل می رفت، حال، با پایین رفتن خورشید از دامنه های تنهایی ـم از هر طرف پیش می رود و همه جهانم را گرفته است. و برای من توی آسمان شب هایم ماهی نیست، نه ستاره ای. نه حتا هیچ کرم شب تاب سحر آمیزی. فقط پیش می رود و نسیمی سرد، بر تنی ک انگار است پر معنی می وزد. و دشت مقابلم به پهنه ای تاریک و بی اتمام زیر چشم هایم به مرز هایش نمی رسد. و نه حتا ساعت های شب، و صبح گاهی ک سالهاست بدان بشارت است.

حضورِ هاشور خورده ناشی از فقدانت

روح من ارتفاعِ کمی دارد

سرود روشنایی به گوش هایی کر

ک ,های ,هایم ,ای ,توی ,روشنایی ,رود و ,و سایه ,نه حتا ,می رود ,رفته است

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بازارروزایرانیان پلی برای رفع مشکلات کشاورزی لوله و اتصالات دیزل ژنراتور ولوو خرید اینترنتی میوه قیمت طلا در کشور خیال کُن با تاریخچه قهوه دومین نوشیدنی‌ پرطرفدار جهان آشنا شوید خرید پنجره دوجداره سه پایه نقاشی اجاره فروش پایه بوم آذر98,موزیک,سرگرمی,عکس,فیلم,مد,کدپیشواز